festhelg!

Tjenamors! Länge sedan jag skrev något nu men man får sådanna formsvackor ibland.

I Fredags kom en polare från hudik som hade med sig en karta ELK BREW så vi kollade vad folk skulle göra och tillslut bestämde vi oss för att dra till hulistugan och dricka lite med folk där, sagt och gjort och det blev en riktigt bra kväll. Toppen!

Lördag blev bättre, Då satt jag och ante själv här och drack lite granna till en början, sedan drog vi ner på irish och beställde varsin öl och träffade lite folk som det var skit länge sen man träffa, toppen kul. Sedan drog vi oss vidare till allstars där vi träffa Markus & Daniel. Blev dansade och några öl. runt 3-tiden tänkte vi dra ihop en efterfest här men beslutade att vi nog skiter i det så vi började traska hem i regnet, från stan till granloholm. Pigg och kry när man kom hem.


Sedan bjuder jag på en bild från momento med Myntah för någon helg sedan!




Nu ska jag fortsätta och med det jag gjorde, alltså ingenting!

Hare gött pups så hörs vi i dimman!



MVH
tMy

LAN & Gatufesten!

Hahaha, Kvällen ikväll....mmh haha, Började med att Simon ringde och sa att han hade tråkigt och jag och patrik som hade ganska tråkigt efter flera timmars spelade bestämde oss för att dra oss ner till Gatufesten.

Efter lite drick spel(kasta kork i påse) så drog vi oss in där vi träffa en jävlarns massa folk och ragga folk på efter fest. Utan lycka så drog jag och patte oss vidare. Slängde ut lite saker på vägarna, träffade en 22årig tjej som hade blivit "antastad" eller något av en kille som vi ringde taxin åt. Efter det drog vi efter Selångers ån och bestämde oss för att göra nå sjukt, så vi hoppade äckligt nog ner i selångers ån och simmade och ja det var äckligt och jag skärde upp ett stort kött sår på tån,fysatan, men nu har vi duschat och sitter å käkar hamburgare. Ska snart spel COD och sova. Kung nice.


(film på badet i selångers ån kommer snart upp, håll utkik)

sleemmmiigt.

Kännde mig krasslig idag också så beslutade att vara hemma idag också.
Så nu har jag fixat lite kaffe och sitter och lyssnar på king kong musics mixtape som släppts på whoa! Det låter låter fett!

Har mycket att tänka på nu förtiden så har inte orkat att uppdatera så mycket.




RSS 2.0